top of page
Image by Nghia Le

VITALITEITSCOACHING .

Image by Nathan Dumlao

“ Tel wat je hebt, niet wat je mist .

Lekker in je vel .

Original_on_Transparent_edited-removebg-preview.png

Vitaliteit gaat over levenskracht, energie, motivatie en veerkracht. 
Vitaliteit betreft 4 onderdelen: fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en spiritueel. 

Fysiek is het onderdeel waarin het gaat over hoe je je fysiek sterk en gezond voelt. Bij mentaal gaat het over de mate waarin je sterk in je schoenen staat. Bij sociaal-emotioneel de mate waarin je je verbonden voelt met je omgeving. En spiritueel gaat het over jouw persoonlijke waarden en overtuigingen. 

Image by Constant Loubier
Original_on_Transparent_edited-removebg-preview.png

Hoe werkt vitaliteitscoaching ?

1

0-meting
Het startpunt van een vitaliteitstraject is de 0-meting. Aan de hand van een vitaliteitsscan brengen we in kaart hoe het er op dit moment voor staat met de vitaliteit. 

2

Plan van aanpak

We stellen samen een vitaliteitsplan op met hierin concrete doelen. Dit gaan we opstellen aan de hand van de uitkomsten van de vitaliteitsscan.

3

Coaching sessies

Tijdens de coaching sessies gaan we aan de slag met de ontwikkelpunten. Dit doen we aan de hand van opdrachten en we kijken wat er al werkt voor jou en wat er nog verbeterd kan worden. Het doel is om uiteindelijk zelf de regie over je ontwikkelpunten te krijgen zodat je het ook na het traject vol kan houden. Wat vooral belangrijk is dat je de motivatie en de wil hebt om je vitaliteit te verbeteren. Je doet het omdat je zelf de behoefte voelt om iets te verbeteren in je vitaliteit. 

bottom of page