top of page
Image by Caroline Veronez

BLIK OP JEZELF .

Kijken in de Spiegel

“Het nemen van een blik op jezelf is geen doel op zich .

Original_on_Transparent_edited-removebg-preview.png

Kijk in de spiegel .

Blik op jezelf nemen is een belangrijke vaardigheid om persoonlijke groei te bevorderen. Door kritisch naar jezelf te kijken, leer je je sterke punten en verbeterpunten kennen en kun je gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling en doelen. Het kan confronterend zijn om je zwakke punten onder ogen te zien, maar het is juist deze bewustwording die leidt tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Het nemen van een blik op jezelf is geen doel op zich, maar een middel om jezelf beter te leren kennen en te groeien als persoon.

Een samenwerking met Saskia Schoonhoven, leefstijlcoach.

Afbeelding2.png

Saskia Schoonhoven is in 2014 gestart met de opleiding tot gewichtsconsulent en stresscounselor en later volgde ze ook de opleiding tot mental coach. Met deze 3 diploma's mag ze zichzelf een Vitaliteitscoach noemen. Saskia gelooft dat kleine veranderingen in levensstijl een groot verschil kunnen maken voor de toekomst. Het begeleiden en coachen van mensen naar een vitaler leven geeft haar blijdschap en energie. Haar trajecten hebben mensen waardevolle inzichten gegeven en positieve veranderingen in hun leefstijl teweeggebracht. Dit is de reden waarom ze destijds Vitaal050 is gestart. 

20230513-IMG_8274_print.jpg
Image by Vince Fleming
Original_on_Transparent_edited-removebg-preview.png

Onze aanpak .

Wij stimuleren persoonlijke groei en een gezonde leefstijl wat ook zal bijdragen tot het ervaren van meer werkgeluk. Tijdens het Blik op jezelf! traject ga je in gesprek met Annet en Saskia. 
Aan de hand van vitaliteitsvragenlijsten en de talentscan gaan wij 1,5 uur in gesprek met jou o.a. over je talenten, uitdagingen, drijfveren, energie, veerkracht en je leefstijl. 
Daarna is er een vervolg gesprek met Saskia en maken jullie samen een plan van aanpak.

 

Onze stijl van werken is:


Oprechte aandacht voor de ander
Opbouwende en kritische vragen te stellen
Humor en relativering
Vanuit samenwerking resultaten bereiken
Sparren en spiegelen

 

bottom of page