top of page
fsdfsdf.png

KANA VR .

Scherm_afbeelding-2022-10-30-om-19.18.04-kopieren-e1667163973540.jpg

“Een hele waardevolle tool die andere inzichten geeft .

Stress is a gift .

Original_on_Transparent_edited-removebg-preview.png

Kana geeft mensen nieuwe, persoonlijke inzichten in stress. Je leert handig worden met stress zodat je het in je voordeel kunt gebruiken. Het aan en uit kunnen zetten op de momenten dat het jou uitkomt noemen we slimme stressritmes maken!

brent-5.png
Original_on_Transparent_edited-removebg-preview.png

Wat is Kana VR .

Kana VR is ontwikkeld vanuit een psychologenpraktijk met een nieuwe kijk op stress en met de intentie mensen spelenderwijs te laten leren, handig te worden met stress. Een Serious Game moet naast ‘serious’, natuurlijk ook hartstikke leuk en effectief zijn en door gebruik te maken van VR en biofeedback behalen we fantastische resultaten. Kana VR is ‘evidence based & inspired’ ontwikkeld en al jaren constant getest in de praktijk met specialisten en cliënten.
Met Kana VR leer je op een tropisch eiland grip te krijgen op jouw persoonlijke stresssysteem voor meer balans, veerkracht en energie.

De Kana tools .

Al onze producten maken gebruik van biofeedback wat het gebruik van de tools voor iedereen uniek en persoonlijk maakt. Dit zorgt voor waardevolle inzichten en trainingsmogelijkheden!

Met Kana VR speel je in een virtuele wereld met je eigen stresssysteem en leer je al spelende handig te worden met stress.

Bij Kana Daily Life ontdek en oefen je in je dagelijkse leven met je persoonlijke stresssysteem gekoppeld aan je eigen telefoon en biofeedback sensor!
 

Kana in werk .

Stress altijd willen vermijden is niet haalbaar en ook absoluut geen oplossing, het leren van een positieve stressmindset en handig worden met stress is bewezen vele malen slimmer, effectiever en duurzamer.

 

Hoe werkt het in de praktijk?
Kana VR speel je altijd onder begeleiding van een gecertificeerd Kana Specialist. Deze specialist helpt je zoveel mogelijk over jezelf en je eigen stresssysteem te ontdekken en te leren.

Image by Andre Hunter
bottom of page